Guardian Intellectual Property Consulting

Få ekspertise og rådgivning, der øger virksomhedens konkurrenceevne

Design

Beskyt det visuelle udtryk af jeres produkter

Porteføljestyring

Få overblik og kontrol over din IP-portefølje

Patent

Optimal beskyttelse af investeringer i produkt- og teknologiudvikling

Vores Tjenester

Patenter

Vores team af patent-eksperter kan hjælpe dig inden for en bred vifte af tekniske og industrielle områder.

LÆS MERE

Designs

Lad vores team af design- eksperter hjælpe dig med beskyttelsen af dine unikke designs.

 LÆS MERE

IP Administration

Styr din IP-portfolio med hjælp fra vores dygtige IP-koordinatorer.

 LÆS MERE

Hvem Vi Er

Vi er en IP-konsulentvirksomhed, der er specialiseret i patenter og designbeskyttelse. Vi er et team af motiverede IP-professionelle, som deler den samme vision: ”kundernes forretning kommer først”. Vi stræber på altid  at bruge de bedste værktøjer, som findes inden for IP–verdenen for at kunne give din forretning den bedst mulige beskyttelse. Vi vil gerne både forstå forretningsdelen af din virksomhedsamt de tekniske detaljer af din opfindelse, eller det visuelle udtryk af dit nye produkt. Vi ved at vi på den måde kan skabe IP-rettigheder til dig, som virkelig giver dig og din virksomhed værdi.

Vores erfaring og tilgang til IP betyder, at vi kan skabe patenter, som fuldt understøtter dine forretningsplaner, og som er svære at ”designe sig rundt om ”. Vi kan hjælpe dig med at undgå problematiske patenter fra konkurrenterne og måske endda prøve at ugyldiggøre  dem, hvis det viser sig nødvendigt. Hvis du er interesseret i designbeskyttelse, kan vi hjælpe dig med at opnå den bredest mulige beskyttelse for dine produkter.

Vi hjælper dig også gerne med at styre din patent- og designportefølje. Det inkluderer både retsforfølgelse vedr. IP-rettigheder, betaling af årsafgifter samt identificering af patentrettigheder som har mistet deres kommercielle betydning og derfor bør opgives eller sælges.

Ved at holde øje med dine IP-rettigheder i hele deres levetid, sigter vi mod at give dig den sikkerhed du har brug for at dit værdifulde IP er beskyttet til udløbsdagen for dit patent eller din designbeskyttelse.

Du kan læse mere om vores tjenester ved at trykke på knapperne ovenfor, og du kan læse mere OM OS her.

Vi vil meget gerne lære dig bedre at kende og hjælpe dig med dine projekter, så du er velkommen til at kontakte os.