Henrik Bagger Olsen

IP Consultant, Partner

Henrik har mange års erfaring med udarbejdelse og procedering af patentansøgninger ved internationale, regionale og nationale patentmyndigheder samt indsigelsessager og administrativ omprøvning.

Henrik udfører endvidere Freedom-to-Operate (FTO) undersøgelser samt rådgiver i gyldigheds- og krænkelsesspørgsmål. Desuden rådgiver Henrik om udvikling og optimering af patentstrategier og -procedurer.

Med bl.a. en baggrund som patentchef i industrien rådgiver Henrik ligeledes virksomheder om opbygning og organisering af patentafdelinger, patentpolitikker og patenteringsprocedurer.  Målet er at identificere, beskytte og synliggøre værdifulde opfindelser i kundens organisation, således at de kan bidrage til værdiskabelse i virksomheden.

Henrik tiltrådte som partner i Guardian IP Consulting i 2010 og har en baggrund fra rådgivningsbranchen som konsulent og leder fra Plougmann & Vingtoft og senest Zacco. Henrik har arbejdet en årrække som ekstern patentrådgiver for en række danske og internationale kunder. Disse kunder omfatter private opfindere, små- og mellemstore virksomheder samt internationale selskaber.

Kontakt Henrik på tlf. 77 34 44 86 eller hbo@gipc.eu

Henrik B. Olsen
  • IP Consultant, Partner
  • European Patent Attorney
  • B.Sc. (Electronics)