Sikker Håndtering af Din IP Portfolio

Både små og større IP portfolier har brug for et professionelt system, der kan sikre konstant og erfaren styring af håndteringen af patenter og/eller designs. De virksomheder, der har en stor IP portfolio kan nyde gavn af en lang række IP administrationstjenester, som vi tilbyder. På et praktisk niveau sikrer vi, at vigtige frister er overholdt, sagsmapper er opdaterede, og vi tilbyder et stabilt system for rettidig betaling af fornyelser, hvilket er nødvendigt for at kunne holde patenter og designs aktive.

Ved at outsource administrationen af din IP portfolio til Guardian får du kvalificerede IP koordinatorer til at håndtere alle dine administrative IP opgaver. De har mange års erfaring med IP administration, som sikrer at dine  ansøgninger, eller registrerede patenter eller designs er i overensstemmelse med de omfattende formalitetsforskrifter fra IP-myndigheder over hele verden. Vores team af IP koordinatorer har den nødvendige ekspertise, uanset om de arbejder med danske, europæiske eller internationale IP myndigheder.

Hos Guardian bruger vi et avanceret og specialiseret IP-styringssystem som værktøj. Derudover giver vi dig sikker adgang til din portfolio via extranet (Myip.gipc.eu). Det giver dig overblikket over de sager, vi behandler for dig, de sager, du har sammen med andre virksomheder, og de sager, du har valgt at håndtere selv.

Udvalgte services inden for IP administration:

Administration af alle formelle frister

Indlevering af ansøgninger hos IP myndigheder

Registrering af data og frister, i overensstemmelse med DKPTO og EPO

Håndtering af dokumenter

Korrespondance med agenter og foretrukne patentadvokater

Korrespondance og møder

Opdatering af IDS

Håndtering af årsgifter

Datakvalitetssikring

Omkostningsskøn

Rapporter

Indlevering af ansøgninger og besvarelser ved DKTPO og EPO

Udarbejdelse af instruktioner til udenlandske agenter

Håndtering af officielle udgifter

Retsforfølgelse

EP Validering

Vi vil meget gerne lære dig bedre at kende og hjælpe dig med dine projekter, så du er velkommen til at kontakte os.