Om Guardian IP Consulting

En virksomhed er sjældent kun en virksomhed og dette gælder også os.

Grundlagt med det formål at kombinere business og IP

Guardian blev grundlagt i 2010 af Steen Østergaard og Marc Münzer og firmaet startede som en afspejling af deres færdigheder, lidenskab, og forhåbninger. De to medstiftere, der er specialiseret inden for både patenter og designs, ønskede at arbejde ud fra en vision om, at den ideelle IP-rådgivning kræver en dyb forståelse af kundens forretning, stærke IP færdigheder, samt et grundlæggende ønske om at skabe reel værdi for kunderne.

 

Selvom vi er vokset, har vi bevaret vores fokus på tjenester af høj kvalitet

 

Selvom vi er vokset, er forrretningsforståelse, IP-færdigheder og ønsket til at skabe reel værdi for kunden stadig byggestenene for Guardian og disse værdier er delt af vores partners og ansatte.

I dag er vi et team bestående af 28 erfaren IP professionals, som inkluderer 14 European Patent Attorneys og 4 European Design Attorneys. Vi er specialiseret inden for en bred række af tekniske områder som f.eks. kemi, bioteknologi, farmaceutiske produkter, fødevarevidenskab, mekanik, elektronik, fysik, software og mere.

Vi ved hvordan det er at arbejde uden for rådgivningsbranchen, og de fleste af vores patentrådgivere har tidligere arbejdet som f.eks. F&U-ledere, forskere, ingeniører, interne IP-direktører eller interne patentrådgivere.

I vores team af patent- og designrådgivere bruger vi vores forskellige baggrunde til at levere skræddersyet og kundefokuseret rådgivning og konsulenttjenester. Ved at trække på teamets brede kendskab til og erfaring med både juridiske og forretningsmæssige perspektiver er det nemmere for os at forståkundens interesser.

Vores partnere er anerkendte IP-eksperter i EU, og flere af vores partners er undervisere ved diverse akademiske institutioner, som bl.a. inkluderer CEIPI, Det Europæiske Patentakademi (EPA), Dansk Institut for immaterialretsuddannelse (DIFI), og danske universiteter. Derudover er vores partner, Lars Pallisgaard Olsen medlem i et stående panel af tekniske dommere i Sø- og Handelsretten i København.

Vi er beæret over at være anerkendt som et af Europas førende patentkonsulentsvirksomheder af Financial Times i 2019, og igen i 2020.

Vi vil meget gerne lære dig bedre at kende og hjælpe dig med dine projekter, så du er velkommen til at kontakte os.