Henrik Bagger Olsen

IP Consultant, Partner

Henrik Bagger Olsen

Henrik Bagger Olsen

IP Consultant, Partner, European Patent Attorney, B.Sc. (Electronics)

Kontakt

+45 77 34 44 86

hbo@gipc.eu

Henrik har mange års erfaring med udarbejdelse og procedering af patentansøgninger ved internationale, regionale og nationale patentmyndigheder samt indsigelsessager og administrativ omprøvning.

Henrik udfører endvidere Freedom-to-Operate (FTO) undersøgelser samt rådgiver i gyldigheds- og krænkelsesspørgsmål. Desuden rådgiver Henrik om udvikling og optimering af patentstrategier og -procedurer.

Med bl.a. en baggrund som patentchef i industrien rådgiver Henrik ligeledes virksomheder om opbygning og organisering af patentafdelinger, patentpolitikker og patenteringsprocedurer.  Målet er at identificere, beskytte og synliggøre værdifulde opfindelser i kundens organisation, således at de kan bidrage til værdiskabelse i virksomheden.

Henrik tiltrådte som partner i Guardian IP Consulting i 2010 og har en baggrund fra rådgivningsbranchen som konsulent og leder fra Plougmann & Vingtoft og senest Zacco. Henrik har arbejdet en årrække som ekstern patentrådgiver for en række danske og internationale kunder. Disse kunder omfatter private opfindere, små- og mellemstore virksomheder samt internationale selskaber.