Marc Münzer

IP Consultant, Partner

Marc Münzer

Marc Münzer

IP Consultant, Partner, European Patent Attorney, European Design Attorney, Ph.D. (Electro.Mech.)

Kontakt

+45 77 34 44 72

mm@gipc.eu

Marc arbejder bl.a. som ekstern patentrådgiver for en række skandinaviske og internationale kunder, samt både selvstændige, private opfindere og store internationale selskaber.

Marc hjælper også med:

  • Patentbeskyttelse af værdifuld innovation gennem udarbejdelse af nyhedsundersøgelser og patenterbarhedsvurderinger, udarbejdelse af patentansøgninger, procedering af patentansøgninger, forsvar og håndhævelse af udstedte patenter
  • Sikring af kunders handlefrihed i forhold til konkurrenters patenter (f.eks. Freedom-To-Operate-analyser, krænkelsesvurderinger, indsigelser, ugyldiggørelsesretssager)
  • Integration af patenter og designs i kunders forretningsstrategi og organisation
  • Bearbejdning af patentinformation, for eksempel implementering af patentovervågningssystemer, implementering af Portfolio Management-systemer og udarbejdelse af patentstatistik.

Marc er teknisk specialiseret inden for både mekanik og elektronik med særlig fokus på Mechatronics samt styring og regulering af elektromekaniske systemer.

Marc er stiftende partner af Guardian IP Consulting. Marc arbejdede som partner i konsulentfirmaet Zacco, før han stiftede Guardian IP Consulting.